Geboortestoeltje

Handgeschilderde geboortestoeltjes
Geboortestoeltje hand geschilderd

Vanwege een nieuwe mooie uitdaging stop ik met het schilderen van de geboortestoeltjes. Bedankt voor de vele mooie bestellingen.

Op zoek naar een geboortestoeltje of uniek kindermeubel?
Vanaf nu kunt u terecht bij de dames van  www.knussehuismus.nl

Geboortestoeltje naar geboortekaartje laten schilderen?

Naar ontwerp een geboortestoeltje (geboortekaartje op stoeltje) laten schilderen voor een collega, vriendin of familie? Ik bekijk het ontwerp van het geboortekaartje goed en beschilder op een houten kinderstoeltje een mooi, uniek kinderstoeltje helemaal naar wens. Eigenlijk alle soorten geboortekaartjes kunnen op een geboortestoeltje beschilderd worden.

Geboortestoeltje vanaf €85,-

De prijs voor het beschilderen van een geboortestoeltje is afhankelijk van het ontwerp. Inclusief stoeltje is de prijs vanaf €85,-.
– Voor het stoeltje in de kleur van het geboortekaartje geldt een meerprijs van € 10,-
– Voor een ingewikkeld ontwerp geldt een meerprijs van € 5,- of € 10,-

Verzenden is geen probleem. Verzendkosten zijn €6,95 per stoeltje.

Houten geboortestoeltje

SONY DSCJuist dit soort oude houten schoolstoeltjes vind ik erg uniek en leuk om te beschilderen. De stoeltjes die ik gebruik haal ik overal vandaan, het zijn dus echte oude stoeltjes en krijgen zo weer een nieuw leven. Deze stoeltjes zijn erg stevig en gaan lang mee. Liever een ander stoeltje? Of heeft u zelf al een stoeltje? Geen probleem!

Handmade geboortestoeltje | handgeschilderd

Eerst geef ik het stoeltje een basiskleur. Meestal is dit wit, maar andere kleuren zijn natuurlijk ook mogelijk. Vervolgens beschilder ik het stoeltje naar het ontwerp van het geboortekaartje. Vaak vind ik het mooi om een detail uit te vergroten op de zitting. Na de unieke beschildering, lak ik het geboortestoeltje 2 keer met transparante, niet vergelende lak. Hierdoor wordt de beschildering en het stoeltje goed beschermd!

Pin It on Pinterest